Aktualno, Nekategorizirano

Anketa za organizacije civilnog društva

Anketa sadrži 30 pitanja i provodi se do 31. listopada 2016.

Za potrebe postupka naknadnog vrednovanja Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2012. do 2016. godine, Ekonomski institut, kao vanjski evaluator, provodi anonimnu online anketu namijenjenu organizacijama civilnoga društva koje su povezane ili su sudjelovale u procesu izrade Strategije, njezinoj provedbi i/ili su kao korisnici rezultata provedbe upoznati s dokumentom.

Anketa sadrži 30 pitanja i provodi se do 31. listopada 2016.

Ovim putem pozivaju se predstavnici organizacija civilnoga društva da izdvoje dvadesetak minuta vremena kako bi ispunili anketu.

Prikupljeni odgovori doprinijet će započetom procesu izrade novog strateškog dokumenta namijenjenog razvoju civilnoga društva (Nacionalna strategija stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva od 2017. do 2021. godine). Rezultati provedenog naknadnog vrednovanja Nacionalne strategije bit će dostupni na mrežnoj stranici Ureda za udruge.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske unaprijed se zahvaljuje na popunjavanju ankete i interesu za naknadno vrednovanje Strategije.

Anketi je moguće pristupiti putem poveznice: https://www.surveymonkey.com/r/razvojcivilnogadrustva