Born This Way: Reality show o osobama s Down sindromom opet konkurira za nagradu Emmy

born-this-way1a(1)Serija, čija četvrta sezona počinje s emitiranjem u kolovozu, prati sedam mladih odraslih osoba s Down sindromom koje traže posao, veze i neovisnost

Reality show koji prati živote osoba s Down sindromom je u konkurenciji za nekoliko Emmy nagrada.

Hit serija Born This Way televizijske kuće A&E Network, o kojoj smo već pisali na In Portalu, nominirana je za četiri Emmyja, uključujući nagradu za odabir glumaca, kinematografiju, montažu i nestrukturirani reality program.

Serija, čija četvrta sezona počinje s emitiranjem u kolovozu, prati sedam mladih odraslih osoba s Down sindromom koje traže posao, veze i neovisnost.

Kako piše Disability Scoop, ovo nije prvi put da je Born This Way prepoznat. Emisija je osvojila nekoliko Emmyja proteklih godina, uključujući nagradu za izvanredan nestrukturirani reality program 2016. godine. Show je također dobio posebnu nagradu televizijske akademije u 2016. godini i uzeo nagradu kritike za najbolju nestrukturiranu reality seriju početkom ove godine.

Osim showa Born This Way, HBO-ov komični specijal Night Of Too Many Stars: America Unites For Autism Programs, koji je prikupljao novac za programe koji pomažu osobama s autizmom, također je ove godine nominiran za Emmy.

Emmy nagrade dodjeljuje se u rujnu pa s nestrpljenjem očekujemo dobre vijesti iz Amerike.

Damir Fatušić, In portal

Share via email

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *