Dan udruga grada Siska

Dani udruga 2019. će se održati u subotu, 25. svibnja 2016. godine na sisačkoj šetnici uz rijeku Kupu s početkom u 10:00 sati. Program predviđen do 13:00 sati.

„Dan udruga 2019.“ je manifestacija koja se održava u okviru programa „U srcu grada“, a uključuje „10. Sajam udruga i ustanova“ i predstavljanje različitih sportova u Sisku. Osim toga, ovom prigodom se obilježava nacionalna manifestacija „Hrvatska volontira 2019.“, 27. Svjetski dan sporta i titula „Sisak-Europski grad sporta 2019“.

Tijekom ove manifestacije predstaviti će se ukupno 50 udruga i ustanova koje u svoj rad uključuju volontere te sportske udruge s područja Siska i okolice, kako bi građanima predstavili svoj rad i motivirali ih da se uključe u brojne aktivnosti koje udruge i ustanove nude.

Udruge i ustanove pripremili su raznoliki i zanimljivi program koji omogućava svim posjetiteljima interakciju kroz radionice, kvizove, mini natjecanja, izložbe te demonstraciju sportova i vještina na improviziranom sportskom terenu.

Organizatori „Dana udruga 2019.“ su Grad Sisak, Agencija lokalne demokracije Sisak, Zajednica sportskih udruga grada Siska, Bodybuilding klub Sisak i Turistička zajednica grada Siska.

 

Share via email

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *