Aktivizam, Nekategorizirano

Design District Zagreb: Dan otvorenih vrata u Pogonu Mislavova

tn_article_thumb_sq_1527598046-cc7b169e47a24604a91cab47052e9473U sklopu programa Design District Zagreb 2018 pozivamo vas na Dan otvorenih vrata u Pogonu Mislavova!

Upoznajte se sa zanimljivim programima koji se ovdje odvijaju: filmske radionice i edukacije Restarta – organizacije koja se bavi produkcijom, edukacijom, distribucijom, prikazivalaštvom i tehničkom pomoći za izradu i promociju dokumentarnog i igranog filma, radionice Makota – hrvatsko japanskog društva te Summer University program udruge studenata Europe – AEGEE Zagreb. Udruga Kolektor, koja svoje fotografske radionice „Drugi kadar“ održava u prostoru Pogona Mislavova, priprema izložbu fotografija na temu korištenja javnog prostora.

Pored upoznavanja programa koji se već odvija u Mislavovoj, ovo je prilika da saznate nešto više o samom Pogonu te se raspitate na koji način i vi svoje programe možete realizirati kod nas. Program je besplatan i svi su dobrodošli!

(Izvor: Pogon.hr)