Aktualno, Nekategorizirano

Dobrotvorni koncert za pomoć izbjeglicama u Republici Hrvatskoj

16729531_600195753509153_1479471082601256684_nHumanitarna organizacija „Ruke Nade“ (Croatian Baptist Aid), poziva vas na dobrotvorni koncert na kojem će zapjevati poznati zagrebački vokalni sastav „Saltshaker“.

Koncert je organiziran kao zahvala za dobrotvorni rad svih pojedinaca i organizacija koji su za vrijeme izbjegličke krize pokazali da Hrvatska umije činiti dobro, prepoznati ljude u potrebi te pomoći onima koji su prognani iz svojih zemalja, a sva će se prikupljena sredstva iskoristiti za pomoć pri integraciji izbjeglica u Hrvatskoj.

Koncert će se održati 22.2.2017. u 20:00 sati u prostorijama Hrvatskog glazbenog zavoda.

Karte za koncert možete kupiti po cijeni od 30 kn u prostorijama Hrvatskog glazbenog zavoda u Gundulićevoj 6a, svakim radnim danom, od ponedeljka do petka, u vremenu od 11:00 h – 14:00 h i od 19:00 h – 20:00 h, te sat vremena prije održavanja koncerta.

Zapjevajmo zajedno i pomozimo izbjeglicama na njihovom putu ostvarenja vlastitih snova! – stoji u pozivu organizatora.