Hrvatska, Nekategorizirano

Dodijeljeni ugovori za projekte sufinancirane iz Europskog socijalnog fonda ukupne vrijednosti 26.349.49,68 kn

U petak, 21. prosinca 2018. godine održana je u Zagrebu svečana dodjela ugovora za projekte sufinancirane iz Europskog socijalnog fonda temeljem otvorenog trajnog Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport”. Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava odobrenih temeljem Poziva je 26.349.491,68 kn.

Na svečanosti su sudjelovali ministar rada i mirovinskoga sustava mr.sc. Marko Pavić, državna tajnica u Ministarstvu za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Margareta Mađerić, zamjenik upraviteljice Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva Luka Bogdan te zamjenik državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport Krešimir Šamija.

Poziv je ukupne vrijednosti 100.000.000,00 kn, a pružit će potporu aktivnostima unapređenja kvalitete života osoba s invaliditetom kroz poboljšanje pristupa i sudjelovanje u športskim sadržajima te aktivnostima povećanja dostupnosti besplatnih športskih sadržaja za djecu i mlade u riziku od socijalne isključenosti. Više informacija o Pozivu pronađite ovdje.

Odluka o financiranju