F12: Free Art Display vol.2 – Valpovo

F12 platforma nezavisna je Karlovačka platforma za promociju i razmjenu umjetnosti s ciljem širenja ideje o Community artu i dovođenju kreativnih praksi u javne prostore.

U sklopu projekta „F12: Free art display vol.2“, F12 platforma donosi nove aktivnosti u obliku besplatnih izložbenih postava u Karlovcu, Valpovu, Splitu i Puli.

Prvi izložbeni postav održan je 31.05.2019. u Karlovcu, u parku kraj Male Scene HD.

Drugi po redu izložbeni postav održati će se 14.06.2019. u Valpovu u sklopu Reunited festivala!

Svaki izložbeni postav sastoji se od 50 autorskih radova doniranih sa strane 34 autora sa područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije:

Nikola Grabovac, Koraljko Greben, Nataša Kupljenik, Rudolf Ravbar, Sabina Vidanec, Slavenka Baković, Daša Gajić, Marko Hrčka, Alija Kamber, Lucija Krašić, Marina Ćorić, Lucija Mitar – Šišmiš, Marinksy, Luka Pavković, Ivan Dragišić – Puls, Anna Maria Previšić, Korina Hunjak, Sanja Kolenko, Leonard Lesić, Kristina Penava, Nirvana Žiško, Marina Jurčić, Marko Jović, Goran Pavić Sefedin Halilović – Sefo, Tally Rayne Adams, Miroslav Vincelj, Damjan Brozić, Grebo Grey, Valentina Stanić, Eva Basta, Jasmina Jakopanec, Danilo Vuković, Ante Kuštre i Alenka Mance.

Svi radovi unutar postava namijenjeni su publici i slučajnim prolaznicima na udomljavanje!

Fotogaleriju ovogodišnjih i prošlogodišnjih izložbenih postava može se pregledati na društvenim mrežama platforme F12.

Projekt “F12: Free Art Display vol. 2” provodi se kroz platformu Clubture u partnerstvu s KA-MATRIX – Karlovac, KLFM – Split, Savez udruga Rojc – Pula i Udruga mladih za poticanje kreativnog izražavanja “Revolucija” – Valpovo uz potporu Ministarstva kulture RH, Grada Zagreba (gradski ured za kulturu, obrazovanje i sport), Zaklade “Kultura Nova” i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva / kroz projekt Centri znanja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *