Fond za zaštitu okoliša objavio Javni poziv za sufinanciranje projekata zaštite okoliša organizacija civilnog društva

e88c403143ae0a81dde94b0909e552aa_XLPravo na sredstva Fonda za sufinanciranje projekata po ovom Natječaju mogu ostvariti organizacije civilnoga društva s pravnim statusom udruge, koja je registrirana i djeluje u Republici Hrvatskoj, čiji projekt se u cijelosti provodi u Republici Hrvatskoj, a osigurava zaštitu i promicanje jednakosti te stvara pretpostavke za ostvarenje jednakih mogućnosti, čime se osigurava zaštita od diskriminacije.

Raspoloživa sredstva Fonda po ovom Natječaju iznose 1.400.000,00 kn, a osigurana su Odlukom o raspodjeli rezultata i načinu korištenja viška prihoda u 2018. godini.

Fond odobrava donacije sukladno postotnom udjelu utvrđenom općim aktima Fonda, najmanji iznos od 20.000,00 kn, a najviše u iznosu do 60.000,00 kn po pojedinom odobrenom projektu. Korisnici sredstava Fonda dužni su osigurati preostala sredstva do ukupnog iznosa troškova projekta. Udruga, nositelj projekta, dužna je iznos vlastitog ulaganja u projekt i udio projektnog partnera, kao i detaljan opis projekta koji prijavljuje Fondu prikazati u Obrascu opisa i Obrascu proračuna (troškovniku) projekta.

Rok za prijavu projekata podnošenjem ponude na Natječaj je 4. rujna 2018. godine.

Paket dokumentacije za prijavu na ovaj Natječaj potražite OVDJE

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *