Aktualno, Nekategorizirano

Interaktivne online edukacije

etika_crZadruga za etično financiranje, jedna od najvećih zadruga u Hrvatskoj osnovana s ciljem pokretanja prve hrvatske etične banke, u suradnji s bion.tv pokreće seriju interaktivnih edukacija namijenjenih svima koje zanima široki raspon originalnih tema i koncepata koji nisu dio tipičnog kurikuluma, ali i već poznatih tema koje se tiču poduzetništva, poslovanja i osobnog razvitka.

Prva edukacija bit će održana u utorak, 1. kolovoza u 12 sati uživo putem YouTube kanala. Live stream vrlo jednostavno pratite kao i svaki video koji gledate na YouTube-u, a ukoliko želite, u edukaciju se možete uključiti komentarima i pitanjima.

Teme edukacija određivat će se u suradnji s članovima i zainteresiranom javnošću, a bit će vezane uz bankarstvo, financije, poslovanje u digitalno doba, računovodstvo i porezno savjetovanje, društveno poduzetništvo, natječaje i fondove, osobni razvitak i brojne druge teme s ciljem poticanja poduzetništva, razvoja i inovacija u Hrvatskoj. ZEF edukacije bit će koncipirane kao interaktivni online seminari koji će se emitirati uživo putem YouTube kanala Zadruge za etično financiranje, u koje će se moći pitanjima uključiti sva zainteresirana publika.

Prva edukacija naziva je Što etične banke razlikuje od komercijalnih banaka i zašto je Hrvatskoj potrebna etična banka? – vodit će ju Ivan Kardum, koordinator poslovnih procesa u Zadruzi. Ova edukacija odgovorit će na pitanje nespojivosti pojmova etike i bankarstva, na stvarnim europskim primjerima opisati kako su etične banke uspješno prebrodile ekonomsku krizu, te pojasniti osnovne razlike između ulagačkih politika komercijalnih i etičnih banaka.