Aktualno, Nekategorizirano

Kongres: “Autonomija i osjećaj pripadnosti”

Autonomija_osjecaj_pripadnosti22. kongres Europske asocijacije za psihoterapiju, radnog naziva “Autonomija i osjećaj pripadnosti” održat će se 30. rujna i 1. listopada u zagrebačkom hotelu Sheraton u organizaciji Saveza psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH).

Europska asocijacija za psihoterapiju (EAP) okuplja 128 organizacija iz 41 europske države te 120 000 psihoterapeuta. Psihoterapijske udruge udružene u Savez psihoterapijskih udruga Hrvatske (SPUH), kao članice Europske Asocijacije za Psihoterapiju (EAP), osiguravaju uvjete za uspostavu zvanja psihoterapeuta i ujednačavanje hrvatske psihoterapijske prakse te usklađenje iste s europskom praksom.

Nadalje, članice, između ostalog, organiziraju psihoterapijske edukacije prema europskim standardima – što omogućuje i stjecanje
Europskoga certifikata iz psihoterapije (ECP), a time i kvalitetnu pripremu za nastup na europskom tržištu rada.

Kongres će okupiti brojne eminentne inozemne i domaće predavače s područja psihoterapije koji će u okviru svojih izlaganja raspravljati o brojnim kongresnim temama.

Više: www.eapzagreb2016.eu