Hrvatska, Nekategorizirano

Motovun Film Festival (26.-30.lipnja) u potrazi za volonterima

Izvor i ilustracija: motovunfilmfestival.com

Motovun Film Festival je u potrazi za šezdeset volontera koji će se za otprilike pedeset dana popeti na istarsko brdo filmova i pomoći organizirati pet najzabavnijih srpanjski dana i noći. Entuzijastični, vrijedni, veseli i punoljetni filmoljupci mogu postati volonteri Motovun Film Festivala ako do 17. lipnja ispune festivalsku prijavnicu.

Entuzijazam, energija, strast i predanost – to je ono što ovaj festival traži, ali i ono što pruža. Fleksibilni i pouzdani pojedinci stariji od 18 godina koji su spremni podijeliti s Motovun FF-om svoju energiju, volju i vrijeme mogu se ovdje prijaviti za volontiranje. Prijavnicu ispunite detaljno, budite rječiti i kreativni, a fotografija neka bude što sličnija onima za dokumente. Iskustvo, poznanstva i sjećanja s motovunskog brda ostaju za cijeli život, stoga nemojte previše razmišljati jer prijave traju do 17. lipnja.

Ako imate pitanja vezana uz volontiranje ili uz ovogodišnje izdanje festivala općenito, pridružite se ekipi MFF-a koja vas večeras, 7.6., u 18h čeka na Afterwork Happy Hour-u u Vinyl baru (Bogovićeva 3). Saznajte što će se od filmskih hitova prikazivati u četiri motovunska kina, pogledajte pokoji trailer, a onda, ako vam se svidi ono što vidite i čujete, imati ćete jedinstvenu priliku kupiti paket ulaznica za samo 100kn, što pojedinačnu ulaznicu od svega 10kn čini jeftinijom od kave na špici. U slučaju da neka informacija ostane nejasna, direktor festivala Igor Mirković odgovorit će na svako vaše pitanje od Gdje mogu kupiti šator za kamp? do Hoće li ove godine biti kiše?

Prijavite se za volontiranje, dođite u Vinyl, kupite najpovoljnije karte i uživajte pod motovunskim nebom od 26. do 30. srpnja! – poručuju organizatori Festivala.