Hrvatska, Nekategorizirano

Nacionalna zaklada održava radionicu za korisnike bespovratnih sredstava

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva od 2. do 3. svibnja 2018. godine u IMPACT centru, Zadar održava dvodnevnu radionicu podrške provedbi projekata za korisnike bespovratnih sredstava dodijeljenih temeljem Poziva “​Podrška razvoju partnerstava organizacija civilnog društva i visokoobrazovnih ustanova za provedbu programa društveno korisnog učenja”. Svrha ove radionice je osnaživanje korisnika bespovratnih sredstava za izradu što kvalitetnije dokumentacije vezano uz provedbu projekata te izvještavanje o provedbi s ciljem posrednog ubrzanja postupka izvještavanja.

Nacionalna zaklada je u 2018. godini napravila iskorak u osnaživanju prijavitelja i korisnika bespovratnih sredstava u okviru Europskog socijalnog fonda. Uz uobičajene informativne i provedbene radionice, prijaviteljima i korisnicima bespovratnih sredstava pružat će se izravna podrška u vidu izobrazbi o prijavi na pojedine pozive za dodjelu bespovratnih sredstava kao i podrške u provedbi projekata.