Nina Sabolić vodi radionicu: Daruj solidarnost

53857779_623475268089235_2859959138325102592_nŠto je to solidarnost? Kakva ona može biti? Gdje ju mogu pronaći? Jesmo li solidarni prema potrebi? Odgovore na ova i druga pitanja potražite na radionici Daruj solidarnost gdje ćete imati prilike saznati i kolika je povezanost empatije i solidarnosti kroz zajedničku diskusiju i rad u grupama. Radionica se održava u srijedu, 20. ožujka 2019. u 17:00 – 20:00 u Centru za mlade grada Zagreba, Gajeva ulica 2, Zagreb.

Možeš se prijaviti preko linka:
Rok je do ponedjeljak 18. ožujka u podne.

Nina Sabolić je voditeljica radionice: Daruj solidarnost.
Nina je volonterka Nacionalnog pozivnog centra za žrtve kaznenih djela i prekršaja, studentica socijalnog rada te i sama velika zagovarateljica ljudskih prava. Ima iskustva u provođenju radionica s djecom i mladima te smatra kako se kroz radionice može najbolje primijeniti teorija i pružiti mladima uvid u određenu tematiku.
Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a Udruga za podršku žrtvama i svjedocima je jedan od njih. Projekt Centar za mlade grada Zagreba odobren je na pozivu Podrška programima usmjerenim mladima koji sufinancira Europski socijalni fond.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *