Aktivizam, Nekategorizirano

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2019. godini

rbsh

Otvoren je natječaj za izlaganje u programu Kluba Zona u 2019. godini. Opis izložbe i biografiju autora potrebno je do 26. rujna 2018. poslati putem obrasca dostupnog na klubzona.net. Autori će naknadno dostaviti i fotografiju, skicu ili video zapis najmanje tri rada.

– Ovo je četvrta godina da postav izložbi u ciklusu “Mladi izlažu” tražimo putem javnog natječaja i autorima mlađe generacije nudimo jedinstvenu priliku da se predstave u atraktivnom prostoru u centru Splita. Više od 30 dosadašnjih zadovoljnih izlagača posebno ističe važnost podrške domaćina te činjenicu da se u prostoru održavaju i druga događanja što znatno doprinosi dosegu publike. Radovi u različitim tehnikama izlagani su u manjim i većim postavima, na samostalnim i skupnim izložbama – objašnjava Goran Biličić, voditelj programa Kluba Zona, napominjući da se za odabrane izložbe osigurava promocija i osnovni tehnički zahtjevi, a postoji mogućnost i participacije u troškovima realizacije.