Hrvatska, Nekategorizirano

Outward Bound program jedrenja jača profesionalne kompetencije mladih nezaposlenih osoba

Foto: Outward Bound

Outward Bound Croatia poziva mlade od 18 – 29 godina da se prijave na Outward Bound program jedrenja od 13. – 19. travnja 2019. u području otoka Kaprije, Šibenik. Program je besplatan i financira se kroz projekt „Osnaživanjem mladih za bolju budućnost“ koji je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, a odobren temeljem poziva Podrška programima usmjerenim mladima.

Nezaposleni, mladi koji nisu u sustavu obrazovanja ni zaposlenja imaju prednost!

Program iskustvenog učenja na jedrilici, tijekom kojeg polaznici stječu vještine bitne za zapošljavanje (samopouzdanje, odgovornost, inicijativa, timski rad i komunikacija, organizacijske sposobnosti i radne navike), a zadnji dan programa polaznici polažu ispit za voditelja brodice B kategorije čime stječu profesionalne kompetencije koje mogu koristiti za zapošljavanje.

Program se odvija u području Šibenskog arhipelaga (polazište Biograd n/m), ispit se polaže u lučkoj kapetaniji u Šibeniku, program vode školovani skiper i certificirani Outward Bound instruktor.

Prijavaviti se možete na adresu e-pošte: tamara.lipnjak@outwardboundcroatia.com ili telefonom 091 4 22 22 74.

(izvor: wwww.outwardboundcroatia.com)