Poziv na informativne radionice za otvoreni trajni poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ u Rijeci, Osijeku i Splitu

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Upravljačko tijelo Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. i Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, Posredničko tijelo razine 2, pozivaju Vas na informativne radionice za otvoreni trajni Poziv „Jačanje poslovanja društvenih poduzetnika – faza I“ koje će se održavati prema sljedećem rasporedu:

14.6. 2019. – Rijeka, u Hotelu Jadran, Šetalište XIII divizije 46
Trajanje radionice od 10:00 – 16:00 sati
Prijave preko prijavnog obrasca: https://forms.gle/uYmNVjChFtuKwU9B8

17.6. 2019. – Osijek, u Hotelu Waldinger, Županijska 8
Trajanje radionice od 10:00 – 16:00 sati
program radionice
Prijave preko prijavnog obrasca: : https://forms.gle/Y7gb8cHvt5Y1JKiq5, do 16. lipnja 2019. godine (nedjelja) do 15:00 sati

19.6.2019. – Split, u Hotelu Cornaro, Sinjska 6
trajanje radionice od 10:00 – 16:00 sati
program radionice
prijave preko prijavnog obrasca: https://forms.gle/Fh7uKAfUz55ptm57A do 18. lipnja 2019. godine (utorak) do 14:00 sati.

Radionice su namijenjene svim potencijalnim prijaviteljima i partnerima na projektu, koji su zainteresirani za jačanje postojećih društvenih poduzeća ili žele transformirati ili započeti poslovanje prema društveno- poduzetničkim principima.

Na informativnim radionicama bit će predstavljeni ciljevi i svrha Poziva te uvjeti prijave u okviru ovoga Poziva.

Napominjemo da je kapacitet dvorana u kojima se radionice održavaju predviđen za 100 osoba te će prijave za radionice biti zatvorene ukoliko se kapacitet popuni prije navedenog roka za prijavu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *