Aktualno, Nekategorizirano

Poziv na natječaj za kreativce / OKiZA 2018.

OKIZA_FB_cover_F-copy-2-533x270Udruga Žmergo u suradnji sa Savjetom mladih Grada Opatije otvorila je natječaj za umjetnike, ali i sve zainteresirane kreativce, da svojim inovativnim idejama doprinesu razvoju kreativnih sadržaja u kulturi na području Opatije te njima utječu na kvalitativne promjene u društvu na području očuvanja okoliša i Zero Waste koncepta u turizmu.

Program OKiZA provodi se u sklopu opatijske inicijative programskog pravca 27 susjedstava, dijelom projekta Rijeka 2020 – “Europska prijestolnica kulture“, čiji je nositelj Udruga Žmergo.

Na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe (minimalna dobna granica jest napunjenih 18 godina) i pravne osobe (udruga, umjetnička organizacija, poduzeće i sl.). Prijavitelji ne moraju imati sjedište ili prebivalište na području Opatije.

Natječajna dokumentacija dostupna je i na mrežnoj stranici Udruge Žmergo.

Natječaj je otvoren za prijave do 3. prosinca 2018. (do 14 sati).

Javno predstavljanje 10 projekata u užem izboru te proglašenje pobjednika natječaja održat će se u opatijskom Centru Gervais 13. prosinca 2018.