Aktualno, Nekategorizirano

Poziv za prijavu na upis obrazovni program Centra za ženske studije u godini 2016./2017.

Autorica plakata: Iva Marčetić

Centar za ženske studije poziva  zainteresirane na prijavu za ovogodišnji obrazovni program. Prijava se sastoji od pisanoga životopisa i kraćega pisanog obrazloženja interesa za program (do 1 kartice teksta). Uz osnovne podatke u životopisu molimo navesti podatke o formalnom i neformalnom obrazovanju, studentskom, profesionalnom statusu/zanimanju te dosadašnje interese iz područja ženskih/rodnih ili feminističkih teorija i praksi.

Prijave molimo slati na obrazovni@zenstud.hr
Rok za prijavu traje od 12. rujna 2016. do 25. rujna 2016.

Odabir ćemo učiniti na temelju pristiglih prijava i obavljenoga razgovora, nakon čega ćemo obavijestiti o detaljima provedbe programa koji će početi 24. listopada 2016.

Participacija za dvosemestralni program iznosi 800 kuna. Program će se odvijati dva puta tjedno, ponedjeljkom i srijedom od 17 – 21.00 sati, od listopada, 2016. do svibnja, 2017. godine u Centru za ženske studije, Dolac 8, Zagreb, a mogućnost redovitog pohađanja nastave je jedan od osnovnih kriterija odabira budućih polaznica i polaznika.

Voditeljica obrazovnog programa je doc. dr. Ankica Čakardić, a koordinatorica Andreja Gregorina.

Centar za ženske studije zadržava pravo na eventualne izmjene programa.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem e-pošte: obrazovni@zenstud.hr ili na web-stranici Centra