Riječka plesna predstava istražuje reakcije društva na istospolnu ljubav, a u njoj možete sudjelovati i vi

loveisall_parMože li ljubav biti problem? Zaslužuje li ljubav osudu? Tko se boji ljubavi? Je li istospolna ljubav drugačija? Odgovore na ta i slična pitanja dat će predstava “Love is all” (“Ljubav je sve”), istražujući reakcije društva na istospolnu ljubav, probleme i predrasude s kojima se dvoje ljudi susreće borbom u sebi i borbom s okolinom.

Kroz tu plesnu predstavu suvremenog izričaja provlače se teme agresivnog i nasilnog društva prema istospolnom paru, stvaranje obitelji, odgoj djeteta u istospolnoj zajednici, međusobni konflikti, ponos, i možda prihvaćanje, a premijera je zakazana za 22. veljače u 20:00, u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (Rijeka).

Najavljena je i repriza za dan kasnije, 23. veljače u 20:00.

Predstava “Love is all” u produkciji plesne grupe Flame izvodi se na autorsku glazbu Darka Terlevića, Stanislava Grdakovića i Marka Rogića, a režiju i koreografiju potpisuje Martina Hrlić Rogić.

Ono što je zanimljivo jest to što na kraju predstave po pozornici u znak podrške prolaze parovi, heteroseksualni i homoseksualni, različitih dobnih uzrasta, kaže nam Hrlić Rogić i poziva naše čitateljice i čitatelje da također sudjeluju ako to žele, navodi portal Crol.hr.

Dodaje i kako bi svi koji bi prošli po pozornici odgledali predstavu na balkonu gratis i na samom kraju predstave bi se pridružili plesačima na pozornici, pa ako ste zainteresirani postati dijelom ove predstave, javite nam se na e-mail crol@crol.hr ili putem Facebooka/Twittera.

Ulaznice za predstavu mogu se nabaviti u pretprodaji u dvorani Plesne grupe Flame i Book caffeu Dnevni boravak po cijeni od 30 kuna ili sat vremena prije predstave na blagajni Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku po cijeni od 35 kuna.

Share via email

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *