Hrvatska, Nekategorizirano

Tjedan EU fondova 2018. – Zagreb, Šibenik i Marija Bistrica

TJEDAN_EU_FONDOVA_web_banner-768x191Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, među kojima je i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, najavljuje održavanje informativno-edukativnog događaja pod nazivom „Tjedan EU fondova“ koji će se održati od 24. do 27. travnja 2018. diljem Hrvatske.

Cilj događaja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti sve mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova, kao i dobrobiti koju oni nose Hrvatskoj.

U sklopu “Tjedna EU fondova” u srijedu, 25. travnja 2018. g. obilježit će se i “Dan Europskog socijalnog fonda” sa ciljem predstavljanja mogućnosti financiranja projekata iz Europskog socijalnog fonda.

U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prikazati primjeri dobre prakse te razmijeniti iskustva kroz panel diskusije.

Detaljan program „Tjedna EU fondova“ te link za prijavu možete vidjeti OVDJE.