Završna konferencija EU projekta Foruma za slobodu odgoja predstavit će dobrobiti školskog volontiranja

Forum za slobodu odgoja poziva na konferenciju o školskom volontiranju koja će se održati u četvrtak, 16. svibnja u Hotelu Academia, Tkalčićeva 88, s početkom u 10 sati.

Završnu konferenciju projekta “Volontiranje u školi: vrijednost za sadašnjost i budućnost”, koji je sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda, organizira Forum za slobodu odgoja u suradnji s partnerima na projektu Volonterskim centrom Osijek, Udrugom MoSt iz Splita te II. osnovnom školom Vrbovec.

Konferencija će poslužiti kao mjesto na kojem će se prezentirati dobrobiti školskog volontiranja te iskustvo škola i učenika o sudjelovanju u volonterskim programima i akcijama.

Uz same učenike volontere i školske koordinatore na konferenciji će nam se pridružiti i sljedeći izlagači:
dr. sc. Majda Rijavec i doc. dr. sc. Lana Jurčec, Učiteljski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
sc. Zrinka Ristić Dedić, Institut za društvena istraživanja
Lejla Šehić Relić, Volonterski centar Osijek,
Sanja Posavec, Agencija za mobilnost i programe EU
sc. Nikola Baketa, Institut za društvena istraživanja
Marija Roth, X. gimnazija “Ivan Supek”
Ana Munivrana i Višnja Pavlović, Forum za slobodu odgoja

Više o konferenciji i programu možete pronaći u pozivu i programu Konferencije  http://bit.ly/2v88tr5

Konferencija se organizira kao završna aktivnost dvogodišnjeg projekta „Školski volonteri – osnaživanje i mentorstvo škola za koordiniranje volonterskih programaˮ kojeg financijski podržava Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014. – 2020.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *