Nekategorizirano

Donesena 3. Odluka o financiranju u okviru Poziva “Jačanje kapaciteta OCD za popularizaciju STEM-a”

Ured za Udruge, kao Posredničko tijelo razine 1, u postupku odabira projekata pristiglih na poziv za dodjelu bespovratnih sredstava “Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a” nakon provedenog natječajnog postupka i odabira projekata donio je 3. Odluku o financiranju za 20 projekata ukupne vrijednosti 44.582.868,65 kuna.

Ukupna vrijednost Poziva za koji je obustava na snazi do 30. lipnja 2021. godine, do kraja dana je 150.000.000,00 kuna.

Poziv je usmjeren unaprjeđenju kapaciteta organizacija civilnoga društva za provedbu programa u području popularizacije STEM-a; suradnje organizacija civilnoga društva i odgojno-obrazovnih i visoko-obrazovnih institucija u području popularizacije STEM-a te povećanju broj aktivnosti s ciljem popularizacije STEM-a u općoj populaciji, s naglaskom na djeci i mladima.

Posredničko tijelo razine 2 u ovom Pozivu za dostavu projektnih prijedloga je Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva (NZRCD).

Više informacija o Pozivu dostupno je na stranici strukturnifondovi.hr.

3. Odluka o financiranju