Nekategorizirano

Info dan o mogućnostima Europskog socijalnog fonda

Mogućnosti ESF-a su mnogobrojne
Mogućnosti ESF-a su mnogobrojne

Upravni odjel za međunarodnu suradnju i europske poslove Istarske županije i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, pozivaju na Info dan o mogućnostima koje se u Republici Hrvatskoj pružaju kroz natječaje iz Europskog socijalnog fonda, a koji će se održati u ponedjeljak 25. travnja 2016. godine s početkom u 10 sati na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković u Puli (Preradovićeva 1), prenosi Rojcnet.

Cilj info dana je predstavljanje natječaja i mogućnosti za dodjelu bespovratnih sredstava u 2016. godini u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. potencijalnim prijaviteljima i zainteresiranim dionicima u Istarskoj županiji.

– Smatramo da je informiranost i pravovremena priprema od velike važnosti za iskorištavanje prilika koje pružaju EU fondovi te Vas ovim putem pozivamo na odaziv i aktivno sudjelovanje na predstavljanju mogućnosti iz ESF-a, koje su brojne, a tiču se: promicanja zapošljavanja i podrške mobilnosti radne snage, ulaganja u obrazovanje, vještine i cjeloživotno učenje, promicanje socijalne uključenosti i borbe protiv siromaštva, jačanja institucionalnih kapaciteta i učinkovitost javne uprave – poručuju u Zakladi.

Predstavljanje Europskog socijalnog fonda (ESF-a) u Istarskoj županiji dio je aktivnosti u sklopu projekta AdriGov (Adrlatic Governance Operational Plan) sufinanciranog iz Programa IPA jadranske prekogranične suradnje.

Program je dostupan ovdje.