Nekategorizirano, Rad udruga

Kreativne radionice namijenjene tatama i djeci u Cresu i Pazinu

I tate i djeca profitiraju od zajednički provedenog vremena

Udruge Roda i Art studio Pula, partneri u projektu Budi tata – aktivno sudjeluj u odgoju djece, čiji je cilj motivirati očeve da se posvete djeci svakodnevno i ohrabriti ih da se odluče na preuzimanje aktivne uloge u životu djeteta i obitelji, pozivaju vas na kreativne radionice namijenjene tatama i djeci
koje će se održati tijekom rujna.

U Cresu (u prostoru Društva Naša djeca Cres), radionica će se održati u nedjelju 11. rujna u 15 sati. U Pazinu (u prostoru Društva Naša djeca Pazin), radionica je predviđena za petak, 16. rujna u 18 sati.

Sudjelovanje na radionici za tate i njihovu djecu je besplatno, a za sve informacije i prijave obratite se na mail adresu ured@roda.hr ili telefonom na broj 098 435-447.

I tate i djeca profitiraju od zajednički provedenog vremena! Zajedničke aktivnosti, poput bavljenja nekim hobijem, potiču na razgovor, dijeljenje, prilike su da tata nauči dijete novim vještinama ili jednostavno uživa promatrajući kako dijete usvaja nove vještine pomažući mu pritom. To su prilike za povezivanje i bliskost između tate i djeteta, stvaranje uspomena.

Pridružite nam se na kreativnoj radionici u Cresu i Pazinu tijekom rujna – pozivaju u udruzi Roda.