Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave za radionicu: Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici

Na portalu financijskepodrske.hr danas je otvorena prijava na online radionicu: Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici koju će dana 28. i 29. srpnja 2020. održati Centar za civilne inicijative.

PRIJAVA:

ONLINE DVODNEVNA RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 28.-29.7.2020. – Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici

Sudionici radionice steći će znanja elemenata projektnog prijedloga, s naglaskom na procjenu potreba u lokalnoj zajednici, formuliranje ciljeva i izradu gantovog dijagrama. Radionica će se održati tijekom dva (2) dana: 28. srpnja od 10.00 – 14.00 te 29. srpnja od 10.00 – 14.00.

Radionicu organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.