Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu koju će u četvrtak, 23.3.2021. održati Centar za civilne inicijative, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 23.3.2021. – Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Rok za prijave otvoren do 18.3. u 15:00.

Sudionici radionice steći će osnovna znanja zagovaranja za pozitivne promjene na razini lokalnih politika s obzirom na neke specifične ranjive skupine korisnika kao što su osobe s invaliditetom, djeca i mladi, starije osobe. Identificirat će se potrebe organizacija civilnoga društva za ljudskim resursima u području zagovaranja te će se ponuditi neki modeli rješavanja njihovih potreba.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.