Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na novu online radionicu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na online radionicu “Modeli unutarnjeg i vanjskog vrednovanja djelovanja/programa organizacija civilnoga društva” koju će 28. studenoga 2023. s početkom u 10 sati održati Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

PRIJAVA NA RADIONICU

Sudionici radionice steći će znanja kako se pripremiti, planirati provesti vrednovanje provedbe projekta, cjelokupnog rada udruge, kako angažirati vanjske suradnike i prema kojim kriterijima izvršiti odabir, postaviti pitanja za vrednovanje i izraditi anketne upitnike za različite vrste dionika s kojima organizacija surađuje te korisnike koji su direktni pokazatelj uspješnosti djelovanja – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.