Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijavu na online radionicu “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici” koju će 26. srpnja održati udruga Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

PRIJAVA NA POVEZNICI:
ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 26.7.2022. – Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva/suradnje OCD-a u zajednici

Sudionici radionice steći će znanja o društvenom kapitalu, definiciji i pojmu te kako prepoznati i potaknuti razvoj društvenog kapitala u svojim zajednicama u kojima udruge djeluju ili njihovi predstavnici žive. Svi sudionici sudjelovat će u radionici predstavljajući svoje primjere iz zajednica iz kojih dolaze i organizacija iz kojih dolaze – navodi se u pozivu.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u sklopu Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica i Programa podrške i provedbe programa EU, u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama – udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj.