Hrvatska, Nekategorizirano

Zagreb dobiva svoj prvi outlet dućan socijalne zadruge Humana Nova Zagreb!

Izvor i ilustracija Humana nova
Izvor i ilustracija Humana nova

Svečano otvaranje predviđeno je za 6. rujna 2016. u 11.00 sati na adresi Grada Gospića 3, Zagreb (objekt je smješten iza trgovine PEVEC na Žitnjaku).

Outlet dućan socijalne zadruge Humana Nova Zagreb otvorit će gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, podržavatelj projekta. Zajedno s predstavnicima Grada i socijalne zadruge Humana Nova predstavit ćemo vam ovaj jedinstveni projekt!

Na adresi Ulica Grada Gospića 3 očekuje vas 250 m2 izložbenog i prodajnog prostora koje su osmislili stručnjaci iz tvrtke Sobočan Interijeri, naši dugogodišnji partneri i podržavatelji. Osim kupovine second hand odjeće, obuće, igrački i recikliranih odjevnih proizvoda, na navedenoj adresi moći ćete donirati višak tekstila i stare odjeće, koje će potom vrijedne ruke zadrugara/ki razvrstati i uputiti u proizvodni proces u pripadajućem pogonu.

Socijalna zadruga Humana Nova Čakovec je društveno poduzeće koje potiče zapošljavanje osoba s invaliditetom i drugih društveno isključenih osoba kroz proizvodnju i prodaju kvalitetnih i inovativnih tekstilnih proizvoda od ekoloških i recikliranih materijala za domaće i inozemna tržišta. Svojim djelovanjem aktivno i izravno doprinosi izgradnji društva tolerancije i suradnje te pomaže socijalno isključenim osobama i njihovim obiteljima unaprijediti njihovo samopouzdanje i kvalitetu života. Također aktivno doprinosi održivom razvoju lokalne zajednice, smanjenju siromaštva i očuvanju prirode.

Po uzoru na poslovni model socijalne zadruge i trgovina u Koprivnici i Čakovcu otvorena je Humana Nova outlet trgovina u Zagrebu!