Hrvatska, Nekategorizirano

Poziv umirovljenicima grada Zagreba na besplatne treninge

Društvo sportske rekreacije “2life u sklopu projekta “Aktivni u mirovini” poziva umirovljenike grada Zagreba da se uključe u zajednicu koja prati online treninge ili treninge na otvorenom.

Trening na otvorenom po nazivom “REKREACIJA U MIROVINI” započeo je ovaj tjedan na Jarunu (mjesto sastanka- ulaz kod Jarunskih dvora), održava se dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom s početkom u 10 sati. Moguće je sudjelovanje i na aktivnostima na otvorenom i kombinirati s onima koji se održavaju putem ZOOM online treninga.

Sudjelovanje je BESPLATNO za sve umirovljenike!
Projekt “Aktivni u mirovini” partnerski provode Društvo sportske rekreacije “2life”, kao nositelj projekta, u partnerstvu sa Udrugom invalida rada “Zagreb” i Hrvatskim planinarskim društvom “Kapela”.

Projekt je ugovoren za sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda na pozivu ‘Pridruži se – Aktivni u mirovini“ Jačanje sposobnosti organizacija civilnoga društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika. Ukupna vrijednost projekta: 1.402.522,70 kuna, a razdoblje provedbe je od 1.06.2020. do 1.11.2022. godine.

Cilj projekta je pridonijeti rješavanju problema socijalne isključenosti umirovljenika u lokalnoj zajednici jačanjem kapaciteta organizacija civilnog društva za rad sa osobama treće dobi, umirovljenicima.

Aktivnosti projekta pravite OVDJE.