Hrvatska, Nekategorizirano

Zoom predavanje u ROJCU: „Važnost tjelesne aktivnosti u starijoj dobi“

Savez udruga Rojca u sklopu projekta „R.O.J.C.: Razvijamo – Omogućavamo – Jačamo – Cijenimo“ organizira niz od osam predavanja stručnjaka iz područja zdravstva koja su dio „Programa promicanja zdravlja i prevencije bolesti“.

Tema prvog predavanja je „Važnost tjelesne aktivnosti u starijoj dobi“. Predavačica je Suzana Grujić Lopar, fizioterapeutkinja s dugogodišnjim radnim stažem u Ustanovi za zdravstvenu njegu u kući Zlatne ruke.

Prvo predavanje održava se u utorak 30. ožujka u 18 sati te traje do 19:30 sati. Link za pristup predavanju na Zoomu nalazi se OVDJE.

Projekt ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancirala ga je Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda.