Aktualno, Nekategorizirano

Jednodnevna fotografska radionica u Društvenom centru Rojc

U sklopu projekta „R.O.J.C.: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ koji provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula i udrugama Čarobnjakov šešir, Merlin i Zelena Istra, organizirana je jednodnevna fotografska radionica analogne fotografije. Radionica će se održati u srijedu 2. ožujka 2022. godine, u ateljeu udruge Studio KaPula, ne trećemu katu Društvenoga centra Rojc. Radionicu će voditi profesionalni fotograf Dejan Štifanić. Radionica će tematizirati tajni univerzum kreativnosti najpoznatijih fotografskih imena kroz prikaz metoda evolucije fotografskog djela. Ideja radionice oslanja se na istraživanje Williama Kleina i u njegovom filmu „Contacts. 1.“ Broj polaznika ograničen je na 15 osoba i namijenjen je poznavateljima fotografije svih razina. Na radionicu se možete prijaviti putem emaila na info.surojc@gmail.com.

Projekt „ROJC: Razvijamo-Omogućavamo-Jačamo-Cijenimo“ provodi Savez udruga Rojca u partnerstvu s Gradom Pula-Pola i udrugama Zelena Istra, Čarobnjakov šešir i Merlin, a sufinancira ga Europska Unija iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.

Ukupna vrijednost projekta je 1.996.438,63 kuna / 1.696.972,83 kuna sufinancirano je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je ugovoren za sufinanciranje na pozivu Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice.