Hrvatska, Nekategorizirano

Košarkaški klub Rudeš poziva na ekološku akciju za umirovljenike

Košarkaški klub Rudeš u sklopu projekta AKTIVNA 3. DOB sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda organizira lijepo druženje za sve umirovljenike u petak, 28. svibnja 2021. u zagrebačkom naselju Rudeš. Pozivamo naše vježbače i vježbačice da im se priključe – navodi se u pozivu.

U našem druženju poslušat ćemo kratku prezentaciju o otpadu. Nakon prezentacije krećemo u akciju čišćenja igrališta Rudeš kod stare škole. Kada si stvorimo lijep okoliš, svatko će oslikati svoju teglu te posaditi cvijeće. Teglu s cvijećem koju oslikate nosite doma da Vas uvijek podsjeća na lijepo druženje – navodi se u pozivu.

Sudjelovati mogu svi umirovljenici koji su predbilježeni ili će se pridbilježiti u Rudešu, prostorijama kluba KK Rudeš Zagreb. Uz umirovljenike, sudjelovati mogu i poželjno je, vaši unuci s kojima će te stvoriti još jednu zanimljivu zajedničku uspomenu.

PRIJAVA?
Prijaviti se možete mailom:administracija@kkdinamo.hr ili na broj telefona 0989474841 (Kristina)

DONIJETI?
Za radionicu je SVE OSIGURANO (vreće, rukavice, tegle, cvijeće, likovni materijal), a bit će opet i okrijepe i muzike

Projekt “Aktivna 3dob” provodi prijavitelj Košarkaški klub Rudeš Zagreb u suradnji sa Konjički klub “Appaloosa”.
Ukupna vrijednost projekta je 1.372.985,57 kuna.