Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na novu jednodnevnu online radionicu:
ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 21.3.2023. – Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Sudionici radionice steći će osnovna znanja zagovaranja za pozitivne promjene na razini lokalnih politika s obzirom na neke specifične ranjive skupine korisnika kao što su osobe s invaliditetom, djeca i mladi, starije osobe. Identificirat će se potrebe organizacija civilnoga društva za ljudskim resursima u području zagovaranja te će se ponuditi neki modeli rješavanja njihovih potreba.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.