Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Modeli uključivanja građana u rad OCD-a” koju će 28. siječnja 2022. održati udruga Centar za civilne inicijative iz Zagreba.

Sudionici će steći znanja o učinkovitim oblicima uključivanja građana u rad udruge. Tijekom radionice bit će govora o uključivanju i motiviranju članova udruge, o uključivanju i upravljanju volonterima, o obvezama i odgovornostima zaposlenika u udruzi. Posebno će se predstaviti djelovanje organizacija u svrhu uključivanja građana i dionika iz lokalne zajednice u rad udruge. Radionica će biti interaktivna na način da će sudionici moći iznositi vlastite primjere udruga koje predstavljaju te će se zajednički raspravljati primjeri dobre prakse za pojedine modele.

PRIJAVA NA RADIONICU

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.