Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave na tri nove radionice u srpnju

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici ESF Platforma danas je otvorila prijave na tri nove online radionice koje će 11., 12., i 13. srpnja 2023. održati Udruga Centar za civilne inicijative iz Zagreba, ACT grupa iz Čakovca i DKolektiv iz Osijeka.

Više informacija i prijave na radionice na poveznicama:

ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE, 11.7.2023. – Sustav kvalitete u OCD-ima s primjerima učinkovitih modela upravljanja
ONLINE RADIONICA ACT GRUPE, 12.7.2023. – Modeli uključivanja građana u rad OCD-a; Storytelling pokreće ljude (na društvenim mrežama)
ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA, 13.7.2023. – Kako izraditi strateški i operativni plan OCD-a; Strateško promišljanje i strateško planiranje

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.