Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave na dvije online radionice u travnju

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na dvije online radionice koje će održati suradne organizacije Nacionalne zaklade, DKOLEKTIV iz Osijeka i ACT grupa iz Čakovca.

Prva od najavljenih radionica je Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama, koju će 13. travnja održati DKOLEKTIV iz Osijeka.
PRIJAVA: ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA, 13.4.2021. – Modeli zagovaranja za pozitivne promjene u lokalnim zajednicama

Druga radionica je na temu Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora, a 15. travnja održat će ju ACT grupa iz Čakovca.
PRIJAVA: ZOOM RADIONICA ACT GRUPE, 15.4.2021. – Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.