Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnog društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu koju će u četvrtak, 18. ožujka održati DKOLEKTIV iz Osijeka, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA OSIJEK, 18.3.2021. – Modeli uključivanja građana u rad organizacija civilnog društva

Cilj radionice je stjecanje znanja, vještina i stavova potrebnih za veće i kvalitetnije uključivanje građana u rad organizacija civilnog društva.

Teme: što je građanstvo, angažman/sudjelovanje građana u demokraciji, vrijednosti i uključivanje građana u organizacije civilnog društva, strategije uključivanja građana.

Za sudjelovanje u radu radionice potrebno je imati funkcionalno računalo s uključenom kamerom i mikrofonom.

Provoditelj radionice unaprijed će sve prijavljene sudionike obavijestiti o načinu priključivanja na radionicu i pružiti detaljne upute vezane uz tehnička pitanja – navodi se u pozivu na ESF platformi.

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.