Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Otvorene prijave na dvije radionice: o prikupljanja sredstava i upravljanju projektnim ciklusom

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na dvije online radionice koje će održati suradne organizacije Nacionalne zaklade, ACT grupa iz Čakovca i DKOLEKTIV iz Osijeka.

Prva od najavljenih radionica u ožujku je radionica “Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici – Svrha projekta je pozitivan društveni utjecaj” koju će 3. ožujka 2021. održati ACT grupa. Prijave su otvorene do 25.2. u podne.

PRIJAVA: ZOOM RADIONICA ACT GRUPE, 3.3.2021. – Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici – Svrha projekta je pozitivan društveni utjecaj

Druga u nizu je radionica “Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva”, koju će održati DKOLEKTIV 4. ožujka 2021. Prijave su otvorene do 25.2. u podne.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA DKOLEKTIVA, 4.3.2021.- Inovativni modeli prikupljanja sredstava za djelovanje organizacija civilnog društva

Radionice organizira Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama u sklopu Zakladinog Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja, a otvorena je predstavnicima udruga i svih drugih potencijalnih prijavitelja na pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda i javnih izvora kako bi se osnažili organizacijski i stručni kapaciteti svih potencijalnih prijavitelja.