Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Osiguranje kvalitetne provedbe projekata financiranih iz javnih izvora” koju će 7. listopada 2021. s početkom u 10 sati održati udruga DKolektiv iz Osijeka.

Cilj radionice je upoznati sudionike s osnovnim elementima važnim za kvalitetnu i uspješnu provedbu projekata. Osiguranje kvalitetne i uspješne provedbe projekta podrazumijeva dobro planirano i unaprijed osmišljeno upravljanje različitim elementima projekta – aktivnostima, ljudima, novcima i svim drugim resursima kao i kontinuirano praćenje svih navedenih elemenata. Za upravljanje projektom potrebna su znanja i vještine projektnog menadžmenta koje će osigurati ostvarivanje svih zadanih ciljeva i rezultata projekta uz efikasno raspoređivanje i trošenje uloženih resursa. Na radionici će sudionici dobiti osnovna znanja i vještine potrebne za kvalitetno upravljanje svim elementima projekta (planiranje, organiziranje i praćenje) – navodi se u pozivu.

PRIJAVA NA RADIONICU

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, MI, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv) održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.