Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na novu radionicu u listopadu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr otvorila je prijave na novu online radionicu: “Razvoj društvenog kapitala u lokalnoj zajednici te modeli partnerstva / suradnje OCD u zajednici”. Radionicu će 24. listopada 2023. u vremenu od 10 do 12 sati održati Centar za civilne inicijative iz Zagreba (PRIJAVA).

Sudionici radionice steći će znanja o društvenom kapitalu, definiciji i pojmu te kako prepoznati i potaknuti razvoj društvenog kapitala u svojim zajednicama u kojima udruge djeluju ili njihovi predstavnici žive. Svi sudionici sudjelovat će u radionici predstavljajući svoje primjere iz zajednica iz kojih dolaze i organizacija iz kojih dolaze – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.