Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Nacionalna zaklada poziva na dvodnevnu online radionicu

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na mrežnoj stranici esfplatforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na novu online radionicu: “Upravljanje projektnim ciklusom i procjena potreba u lokalnoj zajednici” koju će 27. i 28. lipnja 2023. u vremenu od 10 do 13 sati održati Centar za civilne inicijative iz Zagreba (PRIJAVA).

Sudionici dvodnevne radionice steći će znanja o ciklusu projektnog menadžmenta i njegovim elementima: od programiranja do analize potreba i problema, od analize dionika do analize kapaciteta prijavitelja, od formuliranja ciljeva projekta do tablice aktivnosti projekta, od praćenja i evaluacije do izvještavanja donatoru. Sudionici će imati priliku izraditi i po jedan plan za svoju grupu projektnih ciljeva i aktivnosti na osnovi zajednički utvrđenih potreba i problema koje je potrebno rješavati – navodi se u najavi.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama (udruga SMART, Udruga „MI“- Split, Centar za civilne inicijative, ACT grupa, DKolektiv – organizacija za društveni razvoj. Radionice se održavaju u okviru Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.