Hrvatska, Nekategorizirano, Rad udruga

Online radionica: Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva na stranici esf.platforma.civilnodrustvo.hr danas je otvorila prijave na online radionicu “Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja” koju će 25. svibnja 2021. održati Centar za civilne inicijative, suradna organizacija Nacionalne zaklade.

Prijave su otvorene do do 21.5. u 17:00.

PRIJAVA: ONLINE RADIONICA CENTRA ZA CIVILNE INICIJATIVE – 25.5.2021. – Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja

Sudionici radionice steći će znanja o dostupnim sustavima osiguranja kvalitete u RH, upoznat će se s primjerima učinkovitih modela upravljanja sustavima, naučiti upotrijebiti dijagnostičke alate za procjenu stanja svoje udruge i razraditi plan za razvoj i napredovanje te izraditi kriterije za odabir za OCD najprimjereniji oblik sustava – navodi se u najavi radionice.

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u suradnji s regionalnim suradnim organizacijama održava radionice u sklopu Programa podrške i provedbe programa EU i Programa regionalnog razvoja.