Nekategorizirano, Rad udruga

Potpiši peticiju za Vestigium prostor

Aktivni su čitavo ljeto

U Udruzi Vestigium pozivaju da potpišete peticiju, u njihovom prostoru srijedom od 18 do 20 sati, subotom od 10 do 12 sati, a tko ne stigne, može to učiniti na ovom LINKU.

– Tražimo od Grada Zagreba prostor na korištenje za udruge, a ne po tarifi za poslovne korisnike s industrijskim režijama, koje više nismo u mogućnosti plaćati, budući iznose i do 5.000 kuna mjesečno.

Također, tražimo od grada zelenu površinu pored potoka u kvartu na korištenje, za uspostavljanje zajedničkog društvenog urbanog vrta Vrbani – poručuju u udruzi.

Podržite ih klikom na link ili dolaskom na događanja, pa evo i tjednog rasporeda događanja u udruzi:

Ponedjeljak je dan za ZELENE KOŠARICE 18-19 sati možete preuzeti naručeno zelenje Biomara OPG Iličić, Sv. Petar Čvrstec.

YOGU s Marijanom vježbajte ponedjeljkom/četvrtkom/subotom 20:30-21:30 sati, najave dolaska na marijana.skaljac@gmail.com
Yoga u srpnju je besplatna, pozivamo vas da nagovorite sebe i kojeg frenda ili frendicu da nam se pridruži i potpisom/donacijom podrži naš rad.

Utorkom i Četvrtkom
10-13 sati RADIONICE ZA KLINCE NA PRAZNICIMA
I ovaj tjedan u goste nam dolazi Šegrtica s ubodnom pilom, šmirglericom i šarafima, pokušati ćemo od paleta i ostalog recikliranog materijala dovršiti kućicu za igranje u našem recikliranom parkiću ispred udruge, a čekat će vas i koji vodeni balon. Ulaznica je dobrovoljna donacija za troškove prostora i materijala.

Srijeda je dan za EKO PLAC – ljetno radno vrijeme je od 18-20 sati!
Čekaju vas OPGovi – Dodig, Golubović, Kruljac, Varljen i BZ Arka naša, a Vestigium i Poeticacao brinu se za neki lagani ljetni eko ručak.

Za klince radionica COOL Eksperimenata 17-18 sati – ovaj put učimo nešto o STRUJI i kako rade ROBOTI.
Prijave obavezne putem maila. 30 kuna za troškove materijala i prostora.

Za odrasle radionica izrade EKOLOŠKOG DETERDŽENTA ZA RUBLJE 18-20 sati. Moderni,komercijalni deterdženti za rublje prepuni su štetnih kemikalija, skupi i štete okolišu. Ne biste vjerovali kako je lako napraviti domaći deterdžent za mirišljavo, čisto rublje!!!! Polaznici radionice imati će priliku upoznati kozmetičke proizvode i pripravke na bazi pčelinjih proizvoda…jer PRIRODNO JE NAJBOLJE Donacija za materijal 40kn. PRIJAVE NA mirjana.koprek@yahoo.com

YOGU S Ivanom vježbajte srijedom u 20,30 sati ili subotom u 8,30 sati.