Inicijative, Nekategorizirano

El Sistema koristi glazbu kao sredstvo postizanja društvene promjene

Program je u potpunosti besplatan
Program je u potpunosti besplatan

U sklopu projekta El Sistema u Istri, udruga SO DO i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju Vas da se prikuljučite Prvom simfonijskom SO DO orkestru u Istri!

Prve probe počinju u Puli i Poreču u subotu 05.11.2016. godine, a program je u potpunosti besplatan!

Proba u Poreču će se održati u Umjetničkoj školi Poreč u 11 sati, a u Puli u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc u 17 sati

PRIJAVE NA: 097 783 96 99 Andrea Prenka, info@so-do.hr

Za one koji još ne poznaju SO DO – To je prvi simfonijski orkestar djece i mladih koji provodi program društvenog razvoja koji koristi glazbu kao sredstvo postizanja društvene promjene – u svijetu poznat po nazivu El Sistema.

Kroz sviranje u orkestru razvijaju se vještine timskog rada, discipline i međusobnog uvažavanja. Ujedno se njeguje zajedništvo i prijateljstvo te se uživa u ljepoti glazbe.

Program je koncipiran tako da se odvija subotom – prvo sekcijska zatim orkestralna proba, a ponekad i nedjeljom kada se bliže koncerti.

Ukoliko želite natrpati svoj raspored još jednom obavezom (kojoj ćete se najviše veseliti), a svirate već neki orkestralni instrument, dođite. Program je besplatan! Program je u potpunosti besplatan za polaznike, ne-selektivan i inkluzivan.

SO DO je član Sistema Europa – udruženja svih europskih organizacija koje provode program El Sistema (Više saznajte na: www.so-do.hr).

Izvor: Civilno društvo Istra