Nekategorizirano

Transgeneracijski party za djecu, roditelje, bake i djedove

Pozivaju se sve generacije izrasle iz Zemlje bez granica (djeca, mladi, roditelji, bake, djedovi…) na „SMXL transgeneracijski party“ koji će se održati u petak, 1. travnja na prostoru Promenade kod Vodenih vrata u Tvrđi s početkom u 18 sati.

Prvi dio programa „s 0+“ obuhvaća generaciju obitelji, djece i roditelja, baka i djedova koji potiču obiteljske vrijednosti, stvaranje i zajedništvo. Njima je namijenjen interaktivni koncert Mjesto za mene u kojemu će sudjelovati Jasna Komendanović, Tihana Huber, HKUD 1862, Zumbići, Plesni klub Broadway, Meritas, Jelena Radan, Goran Bošković, Areta Ćurković i Ivica Lučić.

Tom će se prigodom za najmlađe održati razne aktivnosti za djecu uz podršku izviđača Slavonskoga hrasta i Dokkice: Bojalica dlanova, Mjesto za prvake, Čuvanje Porina, U balonu, Place for selfie, Nastavi rečenicu… , a male će vile Plesne igraonice „Početnica“ Dječjeg kazališta Bm, „čarobirati“ posjetitelje i izvođače.

M15+ Drugi dio programa „m 15+“ održavat će se na istome mjestu, ali s početkom u 20 sati i donosi Atmosphere party. Namijenjen je tinejdžerima – onima koji su nedavno „izrasli“ iz Zemlje bez granica, a pratit će ga svjetlosni spektakl Magnus Lux i DJ Max.

XL20+ Treći dio programa „xl 20+“ okupit će mlade koji su prije koje desetljeće ostavili svoje tragove u našim programima u jedinstvenom događanju pod nazivom Afera Watergate party koji će se održat u Galeriji Waldinger s početkom u 22 sata uz glazbenu podršku DJ UMBA.