Inicijative, Nekategorizirano

Žene u mreži: Kako vidim i predstavljam sebe?

Projekt je sufinanciran sredstvima Osječko-baranjske županije
Projekt je sufinanciran sredstvima Osječko-baranjske županije

Kako su sudionice na prethodnom događaju projekta Žene u mreži, koji ima za cilj osnažiti poduzetničku klimu i motivirati žene poduzetnice i buduće poduzetnice u Osječko-baranjskoj županiji, zaključile da su upravo prezentacijske vještine koje im najviše nedostaju, odlučili smo organizirati novi događaj, odnosno radionicu koja će im pomoći u ostvarenju ciljeva – poručuju u Centru za poduzetništvo.

Tijekom dvosatne praktične radionice “Kako vidim i predstavljam sebe?”, polaznice će steći znanje i sposobnost da samopouzdano i uvjerljivo definiraju svoje jake strane i vrijednosti koje donose, odrede (poslovnu) poruku koju žele poslati i ciljnu skupinu kojoj se obraćaju, ostaviti utisak u kratkom vremenu, privući i zadržati pažnju ciljne skupine te uspješno koristiti različite alate prilikom predstavljanja!

Radionicu vodi Tihana Dragičević, EMCC-ov coach, trener, NLP majstor, diplomirani profesor i glavni coach u Elevateu, a radionica će se održati u četvrtak, 28. travnja 2016. u Coworking prostoru Poduzetničkog inkubatora BIOS, J.J.Strossmayera 341 u Osijeku. Službeni dio započinje u 16 sati, a poslije je predviđeno neformalno druženje sudionika.

Sudjelovanje na događaju je besplatno, no kako je broj mjesta ograničen, osigurajte svoje mjesto prijavom na linku http://goo.gl/forms/tSKzJB7N5Z ili nina.markovic@czposijek.hr.

Projekt je sufinanciran sredstvima Osječko-baranjske županije.