Aktualno, Nekategorizirano

Uklanjanje barijera u razvoju ženskog poduzetništva

zene_crU okviru inicijative „Žene u mreži“, Centar za poduzetništvo organizira besplatnu radionicu za žene na temu „Uklanjanje barijera u razvoju ženskog poduzetništva“. Cilj radionice je osvijestiti žene o vlastitim vrijednostima, motivirati ih i osnažiti.

– Pozivamo sve žene, nezaposlene, poduzetnice, studentice, predstavnice udruga i institucija da nam se pridruže na radionici koja će se održati u četvrtak, 13. travnja, 2017. godine u vremenu od 14 do 16 sati u Centru za poduzetništvo, Osijek, J. J. Strossmayera 341, Osijek.

Radionicu će održati Emily Lonigro Boylan, vlasnica tvrtke LimeRed Studio iz Chicaga, koja je u proteklih 13 godina izgradila renomiranu tvrtku, s klijentima diljem SAD-a. Bavi se dizajnom, poslovnim razvojem i marketingom za multinacionalne kompanije, udruge, sveučilišta i male tvrtke.

Aktivna je u društvenom životu, predsjednica je udruge MOM+BABY, organizira Kongres majki te razvija pokret/inicijativu Women Supporting Women. Članica je Social Enterprise Alliance i aktivna u udrugama koje se bave tehnologijom. Vodi akcelerator za udruge i mentorica je drugima ženama poduzetnicima.

Prijave su obvezne, a radionica će biti na engleskom jeziku.