Nekategorizirano

Akcija javnog kuhanja donirane hrane u petak na riječkom Korzu

59698089_2346903952037310_4985509642474881024_oKao dio projekta „Hrana i zajednica“, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda, koji provodi udruga Centar za kulturu dijaloga (CeKaDe) s partnerima Ekonomskim i Filozofskim fakultetom Sveučilišta u Rijeci i Zelenom akcijom iz Zagreba 10. svibnja organiziramo akciju javnog kuhanja donirane hrane na riječkom Korzu, priopćili su organizatori.

Kako bi javnost upoznali sa našom aktivnosti ovim putem vas pozivamo na akciju javnog kuhanja donirane hrane u petak 10. svibnja 2019. godine od 10h do 14h na Korzu, Trgu 128.brigade u Rijeci.

Građanima Rijeke i okolice kuhat će gostujući tim kuhara iz Sirije i Irana, koji stižu u organizaciji suradne organizacije CeKaDe-a, Isusovačke službe za izbjeglice (JRS) iz Zagreba.

Dobrovoljnim prilozima za porciju jela, građani doniraju novac u svrhu opremanja Socijalne samoposluge „Kruh sv. Elizabete“ sa svim potrepštinama za socijalno ugrožene građane grada Rijeke.

Fotka kuhanjeTakođer, građani će biti informirani više o problemu bacanja hrane te kako se i oni sami mogu uključiti u smanjenje istog.

Sve informacije o događaju možete pronaći na web stranici: https://doniranjehrane.org/hr/novosti/akcija-javnog-kuhanja-korzo-105–179//

ili na facebook događaju: