Nekategorizirano

Drugi ciklus dramsko pedagoških online radionica Kazališne udruge MIST

Zanima te dramska umjetnost? U potrazi smo za dvije osobe koje će se priključiti na online kazalište u razdoblju od 28.2.-28.3. Radionice se održavaju putem Zoom-a, utorkom od 20h. Veselo je, zabavno, opušteno i poučno. Jedini uvjet je da imaš do 25 godina – navodi se u pozivu Kazališne udruge MIST, korisnika projekta “Online kazalište za djecu i mlade” te partnera na projektu udruge Pozor! – Projekti i obrazovanje za održivi razvoj i Udruge učeničkih domova RH.

Cilj je projekta “Online kazalište za djecu i mlade” razviti socijalne, kreativne i digitalne vještine učenika srednjih škola kojima će se potaknuti veće
socijalno uključivanje mladih.

Projektom će se uključiti 64 učenika iz učeničkih domova u Rijeci, Puli, Virovitici, Osijeku i Zagrebu sudjelovat će u online aktivnostima dramske i kazališne umjetnosti te pod vodstvom stručnjaka izraditi 8 online kazališnih predstava.

Dugoročan pozitivan utjecaj rezultata projekta na pripadnike ciljne skupine, učenika srednjih škola koji će razviti socijalne, kreativne i digitalne vještine je što će pridonijeti njihovom socijalnom uključivanju, kao i poboljšati pristup online kulturnim sadržajima u Hrvatskoj i svijetu.

Raspored 2. ciklusa radionica pogledajte na stranici projekta online-kazaliste.eu

Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.